Υγεία

01 Σεπτεμβρίου 2024 19:35

ΠΑΓΝΗ: Η δωρεά οργάνων - ορόσημο για το νοσοκομείο

Ακόμα μία δωρεά οργάνων γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

ΠΑΓΝΗ: Η δωρεά οργάνων - ορόσημο για το νοσοκομείο
-

 

Με σημαντική εξέλιξη στο πεδίο της δωρεάς οργάνων, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) προετοιμάζεται για μια ακόμη δωρεά οργάνων, με τις διαδικασίες να ξεκινούν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αυτή η δωρεά είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το ΠΑΓΝΗ για πρώτη φορά ξεπερνά το φράγμα των 7 δωρεών, σημειώνοντας ορόσημο στην ιστορία του νοσοκομείου.

Η διαδικασία της δωρεάς οργάνων περιλαμβάνει την εξαιρετικά συντονισμένη και τεχνολογικά υποστηριγμένη προσπάθεια των μεταμοσχευτικών ομάδων του ΠΑΓΝΗ, οι οποίες εργάζονται ακούραστα για την αποτελεσματική και ασφαλή λήψη και μεταφορά των οργάνων. Οι ομάδες ιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικών αναλαμβάνουν το κρίσιμο έργο της συλλογής και προετοιμασίας των οργάνων, με στόχο να διασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και επιτυχία των μεταμοσχεύσεων.

Η επίτευξη αυτού του ορόσημου δεν είναι μόνο μια σημαντική επιτυχία για το ΠΑΓΝΗ αλλά και για την Κρήτη συνολικά. Το Ηράκλειο, αποτελεί σημείο αναφοράς, προσφέροντας ελπίδα και ζωή σε πολλούς ασθενείς που περιμένουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των μεταμοσχεύσεων.

Το ΠΑΓΝΗ συνεχίζει να δίνει το καλό παράδειγμα, αναδεικνύοντας τη σημασία της δωρεάς οργάνων και υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητά της για την υγειονομική κοινότητα. Η νέα αυτή δωρεά προσφέρει μια ελπίδα ανανέωσης για πολλούς ασθενείς και υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Κρήτης στο πεδίο της υγειονομικής περίθαλψης και της ανθρωπιάς.

 

Ειδήσεις σήμερα:


Σύνταγμα: Δεκάδες προσαγωγές σε διαδήλωση

Νετανιάχου σε Χαμάς: Θα σας καταδιώξουμε, θα σας πιάσουμε

Πολάκης κατά Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας και όχι ασύνδετα βιντεάκια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)