Κοινωνία

26 Αυγούστου 2024 21:48

Σαντορίνη: Κατέρρευσε γαϊδουράκι φορτωμένο με σκουπίδια (εικόνες)

Το γαϊδουράκι που ήταν φορτωμένο με σκουπίδια, κατέρρευσε ξαφνικά στην Σαντορίνη. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της Φιλοζωϊκή ομάδα του νησιού.

Σαντορίνη: Κατέρρευσε γαϊδουράκι φορτωμένο με σκουπίδια (εικόνες)
-

Ενα ακόμη λυπηρό περιστατικό κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε ένα γαϊδουράκι στην Σαντορίνη.

Τις φωτογραφίες του αποκαμωμένου ζώου έφερε στο φως της δημοσιότητας η Φιλοζωική Ομοσπονδία Νέμεσις, η οποία αναφέρει πως η στάση της αστυνομίας ήταν απογοητευτική.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής στο facebook:

«Από το πρωί (μαζί με ένα σωρό άλλα) έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες και τα τηλεφωνήματα για το γαϊδουράκι, το φορτωμένο με σκουπίδια, που κατέρρευσε από εξάντληση στα Φηρά Σαντορίνης.

Με δύο μέιλ κ ταυτόχρονα με τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώσαμε τη Γενική Αστυνόμευση στα κεντρικά της ΕΛΑΣ και περιμένουμε να στείλουν σήμα στο ΑΤ Σαντορίνης.

Η στάση του τελευταίου, δε, στην τηλεφωνική μας επικοινωνία απογοητευτική. Μια λεπτή ειρωνεία, να το πω κομψά, στον διάλογό μας, στο δε ερώτημά μας, γιατί δεν ενήργησαν αυτεπάγγελτα, αφού ενημερώθηκαν, υπήρξε μια σιγή ιχθύος, θα λέγαμε.

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για να κάνει η αστυνομία τα αυτονόητα και παράλληλα κάνουμε τη δουλειά της, δηλ. να προσπαθούμε να μάθουμε τον ιδιοκτήτη του ζώου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ψίμυθος: Πώς το ψεύτικο νησί έγινε viral στο ελληνικό X

Αττική: 30 νέα λεωφορεία ξεκίνησαν δρομολόγια

Ενδοοικογενειακή βία – Λέσβος: Έδειρε ανελέητα τη γυναίκα του και την έστειλε σε νοσοκομείο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)