Κόσμος

23 Αυγούστου 2024 13:22 Τελευταία ενημέρωση : 23 Αυγούστου 2024 21:26

Φονικό ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε και η τελευταία σορός

Η σορός ανήκει στην 18χρονη Χάνα Λιντς, κόρη του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς. Οι αρχές εξετάζουν τα αδικήματα «ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» για το ναυάγιο στη Σικελία.

Φονικό ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε και η τελευταία σορός
-

Η σορός της Χάνα Λιντς που ήταν η τελευταία αγνοούμενη του φονικού ναυαγίου του Bayesian στο Παλέρμο της Σικελίας εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής (23.08.2024).

H 18χρονη Χάνα Λιντς, είναι κόρη του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς και ήταν το τελευταίο άτομο που αγνοούνταν μετά το ναυάγιο με τους 7 νεκρούς.

Στο μεταξύ η Εισαγγελία του Τερμίνι Ιμερέζε, με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόσιο, ερευνά γιατί το πολυτελές σκάφος ανατράπηκε στα ανοικτά των ακτών κοντά στο Παλέρμο λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα «ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» – παρόμοια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στο Ηνωμένο Βασίλειο – κατά «αγνώστων προσώπων».

Ναυάγιο στην Σικελία - νεκροί - σοροί

Ναυάγιο στην Σικελία - νεκροί - σοροί

Για αύριο το πρωί έχει ανακοινωθεί συνέντευξη Τύπου από την εισαγγελία, κατά την οποία αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πρόκληση ναυαγίου αποτελεί ξεχωριστό αδίκημα βάσει του ιταλικού ποινικού κώδικα και όσοι κριθούν ένοχοι για πρόκληση ή πρόκληση ναυαγίου μπορεί να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλύβια – Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας

ΣΥΡΙΖΑ - “87” σε Κασσελάκη: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται

Ρόδος: Δικαστήριο απέρριψε αγωγή λόγω… greeklish στο αποδεικτικό υλικό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)