Κόσμος

08 Αυγούστου 2024 15:57

Επικοινωνία Βαρθολομαίου με τον Πατριάρχη Αντιοχείας για τις εξελίξεις στον Λίβανο

Τι συζήτησαν κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννην.

Επικοινωνία Βαρθολομαίου με τον Πατριάρχη Αντιοχείας για τις εξελίξεις στον Λίβανο
-

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε σήμερα, Τετάρτη, τηλεφωνικώς με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννην και εξέφρασε την αγωνία και το ενδιαφέρον της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας για την ανησυχητική κατάσταση στον Λίβανο και ευρύτερα στην περιοχήν της δικαιοδοσίας αυτού.

Ο κ. Βαρθολομαίος διαβεβαίωσε τον συνομιλητή του για τις προσευχές του ιδίου και όλων των μελών της Πατριαρχικής Αυλής στο Φανάρι υπέρ της υπέρβασης των κινδύνων και της συνέχισης με ειρήνη και ασφάλεια της διακονίας του Πατριάρχη Αντιοχείας, καθώς και της ζωής και των έργων των δοκιμαζομένων Χριστιανών.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον εν Κωνσταντινουπόλει αδελφό του και τον ενημέρωσε ότι αυτήν την στιγμήν ο ίδιος και οι περί αυτόν δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνες και ο οδηγός διαμελίστηκε (βίντεο)

Νέα Ιωνία: Πετούσε μολότοφ από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Πειραιάς – ληστεία: κλείδωσε την υπάλληλο στην τουαλέτα κι άδειασε την ταμειακή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)