Υγεία

08 Αυγούστου 2024 14:09

Πανώλη: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον περιορισμό και την εκρίζωση της ασθένειας (εικόνες)

Ήδη, στην περιοχή (Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία) επιχειρούν σήμερα 38 κλιμάκια και από αύριο 44 κλιμάκια, με συντονιστή, ύστερα από εντολή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα.

Πανώλη: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον περιορισμό και την εκρίζωση της ασθένειας (εικόνες)
-

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον περιορισμό και την εκρίζωση της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Εκρίζωση της πανώλης

Ήδη, στην περιοχή (Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία) επιχειρούν σήμερα, 8 Αυγούστου 2024, 38 κλιμάκια και από αύριο 44 κλιμάκια, με συντονιστή, ύστερα από εντολή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Στρατάκο.

Εκρίζωση της πανώλης

Εκρίζωση της πανώλης

Σύμφωνα με το υπουργείο, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κτηνιατρική επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Εκρίζωση της πανώλης

Εκρίζωση της πανώλης

Πανώλη έλεγχοι

Εκτεταμένοι έλεγχοι της ΔΙΜΕΑ στην κεντρική αγορά Αθηνών

Με εντολή του Υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, πραγματοποιούνται εκτεταμένοι έλεγχοι στην κεντρική αγορά Αθηνών στην περιοχή του Ρέντη από την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).
Οι έλεγχοι ξεκινήσαν την Τετάρτη (7/8) και θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα σε καταστήματα εντός και πέριξ της αγοράς, κυρίως σε εισαγωγείς κρεάτων και χονδρέμπορους. Αφορούν αμνοερίφια, μοσχάρια, χοιρινά και κοτόπουλα.
Στόχος των εκτεταμένων αυτών ελέγχων είναι να καταγραφούν ενδεχόμενες αδικαιολόγητες αυξήσεις σε αυτά τα προϊόντα. Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι αφορούν στην εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας για το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2021.

Εικόνες και βίντεο: Γιώργος Παυλάκης 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 13ης ημέρας

Τροχαίο δυστύχημα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνες και ο οδηγός διαμελίστηκε (βίντεο)

Νέα Ιωνία: Πετούσε μολότοφ από το μπαλκόνι του σπιτιού του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)