Κοινωνία

05 Αυγούστου 2024 12:06 Τελευταία ενημέρωση : 05 Αυγούστου 2024 21:26

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο 32χρονος για τη φυλάκιση και κακοποίηση της συντρόφου του

Η καταγγελία της γυναίκας και τα εμφανή σημάδια στο σώμα της από την κακοποίηση και οι ισχυρισμοί του άνδρα που συνελήφθη σήμερα.

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο 32χρονος για τη φυλάκιση και κακοποίηση της συντρόφου του
-

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Διδυμότειχο ο 32χρονος που κατηγορείται ότι, για περίπου έναν μήνα κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά τη σύντροφό του.

Την κακοποίησή της αποκάλυψε η ίδια η γυναίκα, όταν μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Διδυμότειχου, το πρωί της Παρασκευής, όπου και κατήγγειλε τον σύντροφό της.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, από τις 10 Ιουλίου έως και σήμερα, ο σύντροφός της, με τη χρήση σωματικής βίας την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της, στερώντας με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της. Μάλιστα, επανειλημμένως, την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων, με τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς ήταν εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης στο πρόσωπα και το σώμα της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/8) έδειξε, ότι η γυναίκα έχει πρόσφατα υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση και παρά φύση. Παράλληλα, φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, ενώ έχει σταλεί δείγμα DNA για περαιτέρω εξέταση.

Η γυναίκα πήρε σήμερα εξιτήριο και επιστρέφει στους γονείς και τα πέντε της παιδιά, στην Καβάλα.

Ο 32χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, την Κυριακή ωστόσο, είχε αναρτήσει βίντεο στο TikTok, στο οποίο ισχυριζόταν πως η σύντροφός του έχει πρόβλημα με κατάχρηση αλκοόλ και ότι ψευδώς τον κατηγορεί για βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Παραδέχθηκε όμως πως, την χτύπησε όταν του είπε πως θα τον καταγγείλει.

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΕΡΤ και evros24.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας

Έκλεβε τα μπουρμπουάρ των υπαλλήλων

Μέση Ανατολή: Εντείνονται οι φόβοι για γενική σύρραξη


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)