Αθλητικά

02 Αυγούστου 2024 21:59

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σλοβάκα κολυμβήτρια κατέρρευσε μετά την επίδοσή της (βίντεο)

Πανικός επικράτησε για λίγο στο Κέντρο Υγρού Στίβου της διοργάνωσης όταν η κοπέλα λιποθύμησε μόλις τελείωσε το αγώνισμά της και βγήκε από το νερό.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σλοβάκα κολυμβήτρια κατέρρευσε μετά την επίδοσή της (βίντεο)
-

Η Σλοβάκα κολυμβήτρια Tamara Potocka κατέρρευσε σήμερα Παρασκευή 02.08 λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός της, με αποτέλεσμα να υπάρξει πανικός στο Κέντρο Υγρού Στίβου των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Η νεαρή αθλήτρια βγήκε 7η στα 200 μέτρα ατομικής μεικτής γυναικών, που σημαίνει ότι έμεινε εκτός των επόμενων γύρων, ωστόσο με το που εγκατέλειψε την πισίνα, αντιλήφθηκε άμεσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της. Εκείνη την ώρα θα ξεκινούσε ο επόμενος γύρος με 8 κολυμβητές, ωστόσο ο γύρος δεν άρχισε ποτέ διότι το ιατρικό προσωπικό παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην 21χρονη αθλήτρια. Αφού της έδωσαν μάσκα οξυγόνου, στη συνέχεια τη μετέφεραν έξω από την αρένα La Defense.

Το συμβάν επιβεβαιώθηκε στο The Athletic από την ολυμπιακή ομάδα της Σλοβακίας, η οποία γνωστοποίησε ότι η αθλήτρια υπέστη κρίση άσθματος και πλέον είναι σε στάδιο ανάρρωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποκλοπες: Απορρίφθηκε το αίτημα για κλήση της Αδειλίνη και του Ζήση

Τουρκία: Ο Ερντογάν κάνει μνημόσυνο για τον Χανίγια στην Αγία Σοφία

Τροχαίο στη Λαμία: Νεκρός οδηγός που καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα της Εθνικής (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)