Αθλητικά

31 Ιουλίου 2024 19:19 Τελευταία ενημέρωση : 31 Ιουλίου 2024 20:45

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Ο Τσελίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο

Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα έφερε ο τζουντόκα, Θοδωρής Τσελίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Ο Τσελίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο
-

Ο Θοδωρής Τσελίδης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο, χάλκινης απόχρωσης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το τρίτο στη χώρα μας στην Ιστορία του τζούντο στο μεγάλο ραντεβού του αθλητισμού. Στον τελικό των ρεπεσάζ στα -90κ. ο Τσελίδης νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσαχλισβίλι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τζούντο στην πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες (καθώς το 2021 είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν να πάρει την πρόκριση, ήταν συγκλονιστικός πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και χάνοντας μόνο στον προημιτελικό από τον Γάλλο Αμπού στο «χρυσό σκορ».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι

Τα συγχαρητήρια του στον Θοδωρή Τσελίδη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του. «Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!» ανέφερε.

"Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια!", έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη!» αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» (πρώην Twitter) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Τσελίδης - Ολυμπιακοί αγώνες


Ειδήσεις σήμερα:

Ισραηλινός υπουργός για Χανίγια: Ο θάνατός του κάνει τον κόσμο καλύτερο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσιτσιπάς στους “8”

Δολοφονία Καραιβάζ: Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)