Αθλητικά

31 Ιουλίου 2024 14:29 Τελευταία ενημέρωση : 31 Ιουλίου 2024 14:33

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης στους “8” - Αποκλείστηκε ο Γκιώνης

Ο 27χρονος τζουντόκα επικράτησε του νούμερο 2 της κατάταξης, και προκρίθηκε στους "8". Στη φάση των "32" σταμάτησε η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο μονό Ανδρών του πινγκ πονγκ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης στους “8” - Αποκλείστηκε ο Γκιώνης
-

Σπουδαία πρόκριση στους προημιτελικούς της κατηγορίας των -90κ. ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά του τζούντο πήρε ο Θόδωρος Τσελίδης.

Ο 27χρονος τζουντόκα επικράτησε του νούμερο 2 της κατάταξης, Νεμάνια Μάιντοβ, από την Σερβία, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρία Shido. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Τσελίδης προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετώπισε τον Γάλλο Μαξίμ-Γκαέλ Ενγκαγιάπ Αμπού.

Δεν τα κατάφερε ο Τσελίδης

Δεν τα κατάφερε ο Θόδωρος Τσελίδης στα προημιτελικά της κατηγορίας των -90κ. ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά του τζούντο.

Ο Έλληνας τζουντόκα ηττήθηκε με Waza-Ari στο Golden Score από τον Γάλλο Μαξίμ-Γκαέλ Ενγκαγιάπ Αμπού, αλλά θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ με στόχο να κατακτήσει ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια.

Αποκλείστηκε ο Γκιώνης

Στη φάση των «32» σταμάτησε η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο μονό Ανδρών του πινγκ πονγκ, στο Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού.

Ο 44χρονος Έλληνας πρωταθλητής, στην έκτη παρουσία του στους Αγώνες, πάλεψε πολύ δυνατά αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τον Αμερικανό Κανάκ Τζα.

Τα γκέιμ: 11-5, 11-4, 11-7, 7-11, 8-11, 11-8.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Αναβλήθηκε η δίκη για την αποφυλάκισή του

Ιταλία: Ανήλικος έσωσε τη μητέρα από τον ξυλοδαρμό του συντρόφου της

Ισραηλινός υπουργός για Χανίγια: Ο θάνατός του κάνει τον κόσμο καλύτερο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)