Αθλητικά

30 Ιουλίου 2024 23:08

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ αποκλείστηκαν από το διπλό

Οι Αμερικανίδες αντίπαλοι τους, δεν τους άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης, παρά την βελτίωση των Ελληνίδων στο δεύτερο σετ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ αποκλείστηκαν από το διπλό
-

Ήττα-αποκλεισμό με 1-6,3-6 γνώρισαν η Μαρία Σάκκαρη με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ από τις Αμερικανίδες Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράβτσικ, σε 66 λεπτά στην πρεμιέρα του διπλού γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Οι Αμερικανίδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά κάνοντας το 0-3, με το πρώτο game για τις Ελληνίδες να φτάνει στο 1-4, αλλά δεν κατάφεραν άλλο μέχρι Κόλινς και Κράντσικ κάνουν άνετα το 1-6.

Σάκακρη και Παπαμιχαήλ παρουσιάστηκαν καλύτερες στο δεύτερο σετ, φτάνοντας να μειώσουν σε 3-4, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Έτσι η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αφού νωρίτερα σήμερα αποκλείστηκε από την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ στις «16», ενώ χθες (29/7) αποκλείστηκε και από το διπλό μικτό στον πρώτο γύρο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά, από το ολλανδικό δίδυμο Ντέμι Σουρς/Γουέσλι Κούλχοφ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ινδία: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές από κατολίσθηση (βίντεο)

Βουλή: Νέα κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη

Έμφυλη βία – Λαμία: Στη φυλακή 28χρονος για απειλές κατά της πρώην συντρόφου του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)