Κοινωνία

30 Ιουλίου 2024 20:34

Ξάνθη: Ανήλικος έκλεψε αυτοκίνητο - Χειροπέδες στους γονείς του

Πώς "πιάστηκε στη φάκα" ο ανήλικος κλέφτης. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό.

Ξάνθη: Ανήλικος έκλεψε αυτοκίνητο - Χειροπέδες στους γονείς του
-

Ένα νέο περιστατικό με παραβατικότητα ανηλίκων καταγράφεται στην Ξάνθη, με την Αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη ενός ανηλίκου που έκλεψε… ΙΧ αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος δράστης προκάλεσε και φθορές στο αυτοκίνητο το οποίο ωστόσο εντοπίστηκε και επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας του ανηλίκου. Κάτι αντίστοιχο, συνέβη και πριν από λίγα 24ωρα όταν συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που έκλεβαν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι Αστυνομικοί και στις μητέρες τους.

Η παραβατικότητα ανηλίκων με επίκεντρο τον οικισμό του Δροσερού είναι κάτι συνηθισμένο, και σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα (με πολλές προεκτάσεις) το οποίο χρήζει ουσιαστικής αντιμετώπισης.

«Συνελήφθη την 30-7-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε από την πόλη ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ημεδαπού, προκαλώντας σε αυτό φθορές. Το ανωτέρω όχημα ανευρέθηκε σε περιοχή της Ξάνθης και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, συνελήφθησαν και δύο ημεδαποί, γονείς του δράστη, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου τέκνου τους. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης» αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό.

Πηγή: xanthinea.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος, σοβαρά τραυματίας ο πατέρας του (βίντεο)

Υποκλοπές - Ανδρουλάκης: Είναι διπλό σκάνδαλο, παρακολούθησης και συγκάλυψης

Ολυμπιακοί Αγώνες – Κοκκαλάνης: Η θέση του μετά την έκτη ιστιοδρομία


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)