Πολιτική

18 Ιουλίου 2024 23:49

Συρεγγέλα: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει τι εστί Πολάκης (εικόνες)

H γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα ξενάγησε γυναίκες υπουργούς, βουλευτές και στελέχη των γραμματειών του κόμματος στην έκθεση «Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Συρεγγέλα: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει τι εστί Πολάκης (εικόνες)
-

Στην έκθεση εικαστικών τεχνών «Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ξενάγησε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα γυναίκες υπουργούς, βουλευτές και στελέχη των γραμματειών του κόμματος.

Από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Νοέμβριο του 2024, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) παρουσιάζει έναν κύκλο εκθέσεων αποκλειστικά αφιερωμένων στο καλλιτεχνικό έργο γυναικών, υπό τον τίτλο: «Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο; (What if Women Ruled the World?)» εμπνευσμένο από το ομώνυμο έργο σε νέον της Yael Bartana, που παρουσιάζεται στη βόρεια και τη νότια πρόσοψη του κτιρίου του μουσείου.

Μαρία Συρεγγέλα - ΕΜΣΤ

«Η έκθεση εμπνέει γυναίκες, μικρότερες και μεγαλύτερες ότι μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης, όχι μόνο στο χώρο της πολιτικής αλλά και στους τομείς της δραστηριότητάς τους. Για το λόγο αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ, ώστε και εμείς με την στάση μας να προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα ότι μπορούν να τα καταφέρουν με ό,τι και αν ασχολούνται

Μαρία Συρεγγέλα - ΕΜΣΤ

Απαντώντας σε ερώτηση για την επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον της στον τηλεοπτικό «αέρα» του Attica TV, υπογράμμισε: «Έχει καταλάβει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων, το τι ακριβώς πρεσβεύει ο κ. Πολάκης. Από ό,τι φαίνεται μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά. Το είπα και χθες, ο κ. Πολάκης εκφράζει το παρελθόν, εκφράζει αυτό που ως κοινωνία θέλουμε να το αφήσουμε πίσω. Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και δεν πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο στην πολιτική σκηνή αλλά ούτε εντός και εκτός των επαγγελματικών μας χώρων».

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Η Αϊσιέ... “πήγε διακοπές” στα Κατεχόμενα

Μπάιντεν: Η απόσυρση της υποψηφιότητάς του πιο πιθανή από ποτέ

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)