Πολιτική

17 Ιουλίου 2024 18:19

Αυγενάκης: Ο υπάλληλος του αεροδρομίου αποσύρει την μήνυση εναντίον του

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του βουλευτή μιλώντας σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης. Τι λέει για την συμπεριφορά του και τα δεδομένα του βιντεοληπτικού υλικού.

Αυγενάκης: Ο υπάλληλος του αεροδρομίου αποσύρει την μήνυση εναντίον του
-

Αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το θερμό επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σε επικοινωνία του creta24.gr με τη δικηγόρο του υπαλλήλου, προκύπτει ότι, όπως υποστήριξε "ο νεαρός μετά το περιστατικό δέχθηκε μεγάλη πίεση ώστε να προχωρήσει στη μήνυση. Εντούτοις, όπως δηλώνει ο ίδιος και αποτυπώνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δεν υπήρξε ούτε σωματική βλάβη, ούτε ξυλοδαρμός ούτε λιποθυμία αλλά μία ένταση από μεριάς του βουλευτή εξαιτίας της απώλειας της πτήσης. Κατόπιν δε της ειλικρινούς συγγνώμης του πρώην Υπουργού προς τον ίδιο τον υπάλληλο, η τάξη των πραγμάτων έχει αποκατασταθεί και πλέον δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ των δύο ανδρών".


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Κυριακή... τουλάχιστον

Ρεύμα: Η επιδότηση τον Αύγουστο και ο έκτακτος φόρος

Τουρκία: Ο Δένδιας υπονομεύει την προσέγγιση Μητσοτάκη - Ερντογάν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)