Κοινωνία

11 Ιουλίου 2024 16:00 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουλίου 2024 20:06

Δολοφονία τοπογράφου - Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου», στη σκιά της δολοφονίας του τοπογραφου στο Ψυχικό, ζητεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Δολοφονία τοπογράφου - Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος
-

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος κατέθετε επί 5 ώρες και είχε μεταφερθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κ

Ο 44χρονος άντρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό είναι γνωστός για το παρελθόν του στις Αρχές, καθώς είναι συνδεδεμένος με τους κύκλους της Greek Mafia.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία - τοπογράφος - Παναγιώτης Στάθης

Στη Μύκονο επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, μετά τη σύλληψη του 44χρονου «Γιώργου» που φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος.

Έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου», στη σκιά της δολοφονίας του τοπογραφου στο Ψυχικό, ζητεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με παραγγελία της προς τον Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και Πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Λάρισα: Τραγικό τέλος για οδηγό

Ελογές ΗΠΑ - Μπάιντεν: Πληθαίνουν οι φωνές για απόσυρσή του

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Αρνείται κάθε εμπλοκή ο 44χρονος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)