Αθλητικά

08 Ιουλίου 2024 22:28

Πρόεδρος Ράπτορς για Βεζένκοφ: Μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες η υπόθεση

Δεν αναμένεται "εύκολη" η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στο "λιμάνι". Τι είπε ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς.

Πρόεδρος Ράπτορς για Βεζένκοφ: Μπορεί να τραβήξει μέρες ή και μήνες η υπόθεση
-

O πρόεδρος των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι τοποθετήθηκε για το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ.

Περίπλοκη είναι η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, που του έχει προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους οποίους δεσμεύεται για τη νέα σεζόν, καθώς τον απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μέλος των Ράπτορς, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μασάι Ουτζίρι να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, τους εκπροσώπους του, τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή μήνες. Πήραμε τον παίκτη με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του. Θα δούμε τι θα γίνει».

Το συμβόλαιό του Βεζένκοφ με την ομάδα του Καναδά για τη νέα σεζόν είναι 6.6 εκατ. δολάρια και μένει να δούμε το επόμενο... επεισόδιο στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως οι Καναδοί στη θέση «4» έχουν τον σταρ της ομάδας, Σκότι Μπαρνς, ενώ και ο Μπάρετ μπορεί να προσφέρει στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Ουτζίρι με τις κινήσεις που έκανε τη σεζόν 2018-19, ήταν το... κλειδί για το πρωτάθλημα των Ράπτορς με κορυφαία κίνηση τότε την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:  

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του

Αττική: Ορατός ο κίνδυνος λειψυδρίας - Αυτοψία του ΑΝΤ1 (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)