Κοινωνία

06 Ιουλίου 2024 17:12

Πρέβεζα: Πήγαιναν για μπάνιο και συμμορία τους “άδειαζε” τα αυτοκίνητα

Σοκαριασμένοι οι λουόμενοι έβλεπαν χρήματα και τιμαλφή να κάνουν "φτερά". Σε πόσες παραλίες "έδρασε" η σπείρα, μέσα σε μία μόνο ημέρα. Ποια η λεία την οποία κατάφερε να συγκεντρώσει.

Πρέβεζα: Πήγαιναν για μπάνιο και συμμορία τους “άδειαζε” τα αυτοκίνητα
-

Τρεις διαρρήξεις οχημάτων με πλούσια λεία σε παραλίες της Πρέβεζας, περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο το οποίο αντιμετωπίζουν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 45 χρόνων και ένας 23χρονος πολίτης Αλβανίας, οι οποίοι μάλιστα έχουν ταυτοποιηθεί για άλλες τρεις κλοπές, σε οχήματα λουόμενων στην Θεσπρωτία.

Και οι τρεις νέες κλοπές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις παραλίες Καστροσυκιά και Λύχνο της Πρέβεζας έγιναν την ίδια ημέρα με τις προηγούμενες τρεις που είχαν διαπράξει οι δράστες στις παραλίες Κόκκινος Βράχος, Καραβοστάσι και Ελιά της Θεσπρωτίας, το πρωί και το μεσημέρι της 22ας Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες και σε άλλες παραλιακές περιοχές κι έτσι η προανάκριση συνεχίζεται.

Από τα τρία οχήματα λουόμενων που διέρρηξαν στην Πρέβεζα, οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 6.250 ευρώ και τιμαλφή αξίας 700 ευρώ. Όπως είχε προκύψει από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, από τα τρία οχήματα παραθεριστών που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της Θεσπρωτίας, είχαν κλέψει μετρητά ύψους 615 ευρώ, ένα ρολόι και μια χρυσή αλυσίδα αξίας 4.000 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη 500 ευρώ από ένα ΑΤΜ.

Μετά τις νέες περιπτώσεις διάρρηξης οχημάτων που εξιχνιάστηκαν, σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Ωστόσο, πιθανότατα θα ενσωματωθεί με αυτήν που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)

Απάτη: “Βοηθός λογιστή” άρπαξε μεγάλο ποσό από γιατρό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)