Πολιτική

03 Ιουλίου 2024 14:15

Αυγενάκης: Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης

Τι αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση μετά την παραπομπή του προς διαγραφή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυγενάκης: Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης
-

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την παραπομπή του προς διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης στην ανάρτησή του, "Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας".

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια, αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, και είπε μεταξύ άλλων ότι «οι βουλευτές θα πρέπει με τη συμπεριφορά τους, εντός και εκτός της Βουλής να τηρούν τις αρχές προάσπισης του κύρους του Κοινοβουλίου. Η συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη στον χώρο του αεροδρομίου, ήταν απαράδεκτη. Μου έδωσε εξηγήσεις, ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να την δεχθώ. Είμαι υποχρεωμένος να του επιβάλω ποινή μομφής για ανάρμοστη συμπεριφορά και να τον αποκλείσω από τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου για τις επόμενες 2 εβδομάδες».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)

Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)