Υγεία

01 Ιουλίου 2024 18:12

Απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους: Η γραμμή για τις καταγγελίες

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ξεκινά την λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στην οποία θα μπορούν οι πολίτες να κάνουν καταγγελίες σχετικά με τις παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου.

Απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους: Η γραμμή για τις καταγγελίες
-

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στο πλαίσιο των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων της και για τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σχετικά με την ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και σε όλους τους χώρους παροχής εργασίας, θέτει σε λειτουργία τον ιστότοπο 1142.aead.gr και ταυτοχρόνως ενεργοποιεί την τηλεφωνική γραμμή 1142, στην οποία θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν καταγγελίες για παραβιάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 15.00 Δευτέρα με Παρασκευή, ενώ στον ιστότοπο 1142.aead.gr θα υπάρχει δυνατότητα να υποβάλλονται καταγγελίες χωρίς καμία χρέωση όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία, τις Λιμενικές Αρχές και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης βαθμού Α και Β, ενώ διενεργεί και η ίδια ελέγχους, κατά τους οποίους προβαίνει σε συστάσεις ή και σε απόδοση τυχόν πειθαρχιών ευθυνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!

Θερμοκρασία - Ιούνιος: Ρεκόρ όλων των εποχών κατέγραψε ο υδράργυρος

Πέρασε θηλιά στο λαιμό της πρώην συντρόφου, μπροστά στο παιδί της

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos