Κοινωνία

01 Ιουλίου 2024 18:25 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιουλίου 2024 14:31

Missing Kid Alert για την εξαφάνιση 16χρονης

Πού εντοπιστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη της ανήλικης. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Kid Alert για την εξαφάνιση 16χρονης
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Υβόννης Φωτεινής Π. από το Παγκράτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 12/06/2024 εξαφανίστηκε από το Παγκράτι, η Υβόννη Φωτεινή Π., 16 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Υβόννη Φωτεινή Π. έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι σορτς, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Με νεώτερη ανακοίνωση του το "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώνει ότι «η περιπέτεια της Υβόννης - Φωτεινής Π., 16 ετών, έληξε σήμερα 02/07/2024 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, καθώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Να υπενθυμίσουμε πως η Υβόννη - Φωτεινή Π., είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Παγκρατίου στις 12/06/2024. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και στις 1/07/2024 προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Υβόννη Φωτεινή Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..»

Ειδήσεις σήμερα:

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!

Θερμοκρασία - Ιούνιος: Ρεκόρ όλων των εποχών κατέγραψε ο υδράργυρος

Πέρασε θηλιά στο λαιμό της πρώην συντρόφου, μπροστά στο παιδί της



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos