Κοινωνία

28 Ιουνίου 2024 15:36 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2024 20:00

Τροχαίο - Εύβοια: Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος

Τι δήλωσε ο ανήλικος, ο οποίος δεν είχε νόμιμη άδεια οδήγησης στους αστυνομικούς.

Τροχαίο - Εύβοια: Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος
-

Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου στην Εύβοια, όταν με την νταλίκα του πατέρα του παρέσυρε και σκότωσε τον 16χρονο φίλο του.

Το παιδί παραμένει σε σοκ όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, o 17χρονος έκλαιγε συνέχεια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως βοηθούσε τον πατέρα του σε δουλειές γι αυτό και έπαιρνε την νταλίκα. Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος λόγω της ηλικίας του.

Σημειώνεται πως ο 17χρονος δεν είχε νόμιμη άδεια οδήγησης, ενώ οι Αρχές έχουν πάρει δείγμα αίματος και ούρων για να διαπιστώσουν αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή άλλων τοξικών ουσιών.

Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα του παιδιού, η οποία είπε στους αστυνομικούς καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ και όχι το παιδί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κερατσίνι: Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα

Ύδρα: Οι “εξαφανισμένοι” Καζάκοι

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)