Κοινωνία

28 Ιουνίου 2024 13:25

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό (βίντεο)

Τι δηλώνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που δικάζεται για απειλές και έχει καταγγελθεί για ξυλοδαρμό από την σύντροφο του.

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό (βίντεο)
-

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας έκανε μία γραπτή δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο 45χρονος εξήγησε τους λόγους του καβγά και τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα για όσα έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε ένα διαπληκτισμό με την σύντροφο μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρωην σύζυγο μου και τα παιδιά μου. Εκείνη την στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρών σύζυγο μου και γι’αυτό το λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός.

Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής, όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφτηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλήσαμε σε πολύ καλο κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε 2 παιδιά και μια πολύ καλή σχέση.

Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί, και όχι η ίδια και γι’αυτό τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείτε αυτεπάγγελτα.»


Ειδήσεις σήμερα:

Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή

Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Γάζα - Στην Αίγυπτο παιδιά με καρκίνο: Σπαρακτικοί αποχωρισμοί από τους γονείς τους (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)