Κοινωνία

28 Ιουνίου 2024 11:02

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό έκανε κανονικά τη βάρδιά του σε site όπου εργαζόταν. Τι ανέφερε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο δικηγόρος του δημοσιογράφου για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του.

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)
-

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Ο 45χρονος πέρασε τη δεύτερη νύχτα κρατούμενος στο ΑΤ Ομονοίας ενώ μετά τις 12 θα μεταβεί στην Ευελπίδων.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, μετά τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην εργασία του κάνοντας κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα με την Κρατική Τηλεόραση.

Όπως αναφέρθηκε, έκανε τη λεγόμενη ροή στην ιστοσελίδα που δούλευε, μιλούσε με τους συναδέλφους του από το σπίτι και ήταν ευδιάθετος.

Μία ημέρα αργότερα, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί η είδηση για τον δημοσιογράφο και τον ξυλοδαρμό, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν προκειμένου να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ…

Μάλιστα, τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο, ντροπαλό άνθρωπο, που ακόμη και άδεια να ήθελε να ζητήσει, έβαζε άλλους ανθρώπους να το κάνουν για εκείνον.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του φερόμενου δράστη, έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και ανέφερε τα εξής:

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος

Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)