Παράξενα

28 Ιουνίου 2024 10:24 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2024 14:16

Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!

Η κόρη κατήγγειλε ακόμη πως και τον χειμώνα του 2022 και ενώ η ίδια ήταν μόλις 16 ετών, την ώρα που εκείνη κοιμόταν, πήγε από επάνω της και αυτοϊκανοποιήθηκε.

Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!
-

Τη θετή του κόρη, την ώρα που έκανε μπάνιο, κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, 45χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο χθες το πρωί, έπειτα από καταγγελία που έκανε στην Aστυνομία η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η κοπέλα επικοινώνησε χθες νωρίς το πρωί με την Aστυνομία και δήλωσε ότι ο 45χρονος είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο επάνω στον νιπτήρα και φέρεται να τη βιντεοσκοπούσε την ώρα που έκανε μπάνιο.

Η ίδια, βάσει των ίδιων πληροφοριών, κατήγγειλε, ότι και τον χειμώνα του 2022 και ενώ η ίδια ήταν μόλις 16 ετών, την ώρα που εκείνη κοιμόταν, πήγε από επάνω της και αυτοϊκανοποιήθηκε.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και ασελγείς πράξεις, παραπέμφθηκε στην αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και οδηγήθηκε στην ανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος

Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)