Κοινωνία

27 Ιουνίου 2024 22:10

Τροιζηνία: Κλαδί έσπασε, έπεσε και σκότωσε 10χρονο αγόρι

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε φαράγγι της περιοχής. Το κλαδί υποχώρησε στο βάρος του, χτύπησε το παιδί και το παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει κι εκείνο, και μάλιστα από μεγάλο ύψος.#Τροιζηνία

Τροιζηνία: Κλαδί έσπασε, έπεσε και σκότωσε 10χρονο αγόρι
-

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα Πέμπτη 27.06 το απόγευμα όταν ένα αγόρι ηλικίας μεταξύ 10 και 12 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Αργοσαρωνικού saronicmagazine.gr, το άτυχο παιδί με καταγωγή από τον Λίβανο, βρισκόταν στη Τροιζηνία για διακοπές και βρέθηκε στο Διαβολογέφυρο με γκρουπ τουριστών για να θαυμάσει το φαράγγι.

Ξαφνικά ένα κλαδί δέντρου υποχώρησε στο βάρος του, έσπασε, κόπηκε, έπεσε πάνω στο παιδί και το παρέσυρε να πέσει κι εκείνο από μεγάλο ύψος στο φαράγγι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά, άνθρωποι του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και άνδρες της Αστυνομίας. Δυστυχώς όμως, οι προσπάθειες ανάνηψης του αγοριού δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)