Κόσμος

26 Ιουνίου 2024 14:57

Ερντογάν για Νετανιάχου: Είναι ψυχικά άρρωστος, θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά των κρατών της Δύσης «που υποστηρίζουν το Ισραήλ στα παρασκήνια».

Ερντογάν για Νετανιάχου: Είναι ψυχικά άρρωστος, θα κάψει τον Λίβανο όπως και τη Γάζα
-

Ψυχικά άρρωστο χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενζαμίν Νετανιάχου, υποστηρίζοντας ότι όπως έκαψε τη Γάζα, τώρα θα κάνει το ίδιο με τον Λίβανο, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε, «Φαίνεται ότι το Ισραήλ, που έκαψε και κατέστρεψε τη Γάζα, στρέφει τώρα το βλέμμα του στον Λίβανο. Βλέπουμε ότι οι δυτικές δυνάμεις υποστηρίζουν το Ισραήλ στα παρασκήνια».

Ο Τούρκο Πρόεδρος είπε πως «όσον αφορά τα λόγια , είναι εξαιρετικά σοβαρό και αξιολύπητο ότι κράτη που μιλούν για ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιοσύνη είναι δέσμιοι ενός ψυχικά άρρωστου ατόμου όπως ο Νετανιάχου. Τα σχέδια του Νετανιάχου να εξαπλώσει τον πόλεμο στην περιοχή θα οδηγήσουν σε μεγάλη καταστροφή. Ο ισλαμικός κόσμος και οι χώρες της Μέσης Ανατολής πρέπει πρώτα να αντιδράσουν σε αυτά τα αιματηρά σχέδια».

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε πως «η Τουρκία στέκεται στο πλευρό του αδελφικού λιβανικού λαού και κράτους. Καλώ άλλες χώρες της περιοχής να σταθούν αλληλέγγυα με τον Λίβανο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με νεκρό

Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)