Υγεία

25 Ιουνίου 2024 19:00

Αλεξανδρούπολη: 4χρονη στο νοσοκομείο, την πλάκωσε καγκελόπορτα σε σπίτι διακοπών

Τρόμος στους γονείς του μικρού κοριτσιού, που είδαν την κόρη τους να υποχωρεί κάτω από την μεταλλική πόρτα. Ποια η κατάσταση της υγείας του.

Αλεξανδρούπολη: 4χρονη στο νοσοκομείο, την πλάκωσε καγκελόπορτα σε σπίτι διακοπών
-

(Εικόνα αρχείου)

Σοβαρός τραυματισμός ενός 4χρονου κοριτσιού από την Τουρκία, σημειώθηκε την Παρασκευή 21.06. Πάνω στο κορίτσι έπεσε καγκελόπορτα, σε σπίτι του οποίο νοίκιασαν μέσω πλατφόρμας οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής evros-news.gr, το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με κρανιοεγκεφαλικές αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα. Διακομίσθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κάλεσαν σοκαρισμένοι και έντρομοι οι γονείς του όταν, επιστρέφοντας από τη θάλασσα στο σπίτι το οποίο είχαν νοικιάσει μέσω πλατφόρμας, έπεσε πάνω του η καγκελόπορτα και το χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος, όπως οι ίδιοι είπαν. Η κατάσταση του αυτή την στιγμή δεν είναι σοβαρή, και γι’ αυτό οι γονείς ζήτησαν να υπογράψουν ώστε να πάρει εξιτήριο, να επιστρέψουν στην χώρα τους και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία - Τσίπρας: Ζοφερές συνέπειες στα Βαλκάνια, αν αθετηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

Meta - AI: Τα προσωπικά δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και η... θύελλα μετά τις νομικές “τρύπες” στα social media για την προστασία τους

“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)