Αθλητικά

24 Ιουνίου 2024 12:14

Τεντόγλου στο “Πρωινό”: Προσηλώνομαι στα θέλω μου, επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι (βίντεο)

Τι άλλο δήλωσε ο δημοφιλής πρωταθλητής του άλματος εις μήκος για τον ελεύθερό του χρόνο, την ανταγωνιστικότητά του αλλά και τη σχέση του τους γονείς του.

Τεντόγλου στο “Πρωινό”: Προσηλώνομαι στα θέλω μου, επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι (βίντεο)
-

Για τις πρόσφατες αγωνιστικές επιτυχίες του, τον ελεύθερό του χρόνο λλά και για το… αγαπημένο του φαγητό μίλησε την Δευτέρα ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα.

Να αναφέρουμε ότι ο δημοφιλής Έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος λίγο έλειψε να τραυματιστεί στο 2ο Piraeus Street Long Jump, το οποίο διεξήχθη μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Λίγες μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε φόρα για να εκτελέσει το 4ο άλμα του, αλλά με το που πάτησε στη βαλβίδα, το πόδι του γλίστρησε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να προσγειωθεί άτσαλα στο σκάμμα. Αποτέλεσμα της ατυχίας αυτής ήταν να αποκολληθεί το ένα καρφί από τα παπούτσια του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φορέσει άλλο παπούτσι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου χαρακτήρισε το Long Jump σημαντικό αγώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ αποκάλυψε ότι όταν είναι επικεντρωμένος σε κάποιον στόχο, ουσιαστικά “δεν έχει συναισθήματα”, δεν τον νοιάζει δηλαδή τίποτα άλλο πέρα από το να τελειώσει αυτή την αποστολή την οποία έχει αναλάβει. Όπως είπε το μυστικό για την επιτυχία είναι ο κατάλληλος συνδυασμός μεταξύ ταλέντου και δουλειάς, ενώ επίσης ανέφερε ότι αγαπημένη του συνήθεια στον ελεύθερο χρόνο του είναι… να βλέπει σειρές online.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις επιδόσεις μου και τις απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ», είπε ο πρωταθλητής, «διότι ξέρω ότι δεν θα είναι εφικτό να κερδίζω για πάντα. Παρ’ ό,τι ο πρωταθλητισμός είναι σκληρή πίστα” και μπορεί κανείς όταν μπαίνει σ’ αυτόν να αγγίξει τα ανθρώπινα όριά του, είναι εφικτό να μένει ένας πρωταθλητής αγωνιστικά ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις στην ερωτική σχέση του, αρκεί να είναι πολύ δυνατός. Οι σχέσεις μου με τον προπονητή μου είναι πολύ καλές, τελευταία μάλλον μαζί διαπιστώνουμε πράγματα παρά με συμβουλεύει. Όποτε προλαβαίνω, επισκέπτομαι τους δικούς μου στα Γρεβενά και άλλες φορές τον πατέρα μου στο Βερολίνο, ο οποίος εργάζεται εκεί ως σεφ. Μου αρέσει όταν μου ψήνει μπριζόλες και γενικά κρέατα, τα οποία συνοδεύει με πατάτες».

Ο δημοφιλής νεαρός αθλητής έκλεισε την παρουσία του στην εκπομπή ευδιάθετα και αισιόδοξα, δίνοντας “ραντεβού” με το φίλαθλο κοινό σε λίγες εβδομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.


Ειδήσεις σήμερα:

“Thessaly & Evros Pass 2024”: Η πλατφόρμα, οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι

Τροχαίο: 20χρονος σκοτώθηκε μετά από γλέντι

Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: Τι καημός έχει πιάσει τους δικηγόρους και αντιδρούν; (βίντεο)

.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)