Κοινωνία

23 Ιουνίου 2024 12:39 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2024 19:53

Φιλιατρά: Χτύπησε την σύντροφο του με λοστό και την έστειλε στο νοσοκομείο

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Φιλιατρά: Χτύπησε την σύντροφο του με λοστό και την έστειλε στο νοσοκομείο
-

Ακόμη ένα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε αυτή τη φορά στα Φιλιατρά Μεσσηνίας με θύμα μία γυναίκα 25 ετών και δράστη τον 46χρονο σύντροφό της αλβανικής καταγωγής.

Ο 46χρονος συνελήφθη από στελέχη του Α.Τ. Τριφυλίας το πρωί της Κυριακής και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να απείλησε τη σύντροφο του και να την χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αρπάξει έναν σιδερένιο λοστό και να την χτυπήσει στο σώμα, στα χέρια και στα πόδια προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 46χρονου.

Επίσης, ενημερώθηκε και για τα παρεχόμενα δικαιώματά της χωρίς ωστόσο να επιθυμεί κάποιο από αυτά, πλην όμως δήλωσε ότι θα διαμείνει στην οικία συγγενικού της προσώπου. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σιδερένιος λοστός.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο με μηχανή (βίντεο)

Ανδρέας Παπανδρέου: η ζωή και το έργο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που πέθανε σαν σήμερα

Euro 2024: Κοριτσάκι άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο... για να πιστέψει πως είναι αληθινός (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)