Παράξενα

21 Ιουνίου 2024 09:06

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς, που έστησαν επιχείρηση για την σύλληψη της και η δήλωση της "θα το ξανάκανα". Πως διασώθηκε ο αδελφός της, τον οποίο επίση πυροβόλησε.

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)
-

Για τη δολοφονία των γονιών της, τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ συνελήφθη στις ΗΠΑ η 29χρονη τρανς Μία Μπέιλι, η οποία στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες μετά από καταδίωξη είπε «θα το έκανα ξανά, τους μισώ».

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, οι τσακωμοί ανάμεσα στην 29χρονη τρανς και τους γονείς της ήταν συχνοί μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

Μια Μπέιλι - ΗΠΑ - δολοφονία

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 29χρονη πυροβόλησε, μάλιστα, και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με αυτοκίνητο, ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου 9 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασύνδεση των POS με τις Ταμειακές Μηχανές - ΑΑΔΕ: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

Στέιτ Ντιπάρμεντ: “Ράπισμα” στην Χεζμπολάχ για τις απειλές στην Κύπρο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)