Παράξενα

20 Ιουνίου 2024 19:29

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε αλυσίδα από κρατούμενη

Πώς έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα αστυνομικός έλειπε την αλυσίδα από την κρατούμενη. Πού την εντόπισαν τα στελέχη του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε αλυσίδα από κρατούμενη
-

Άρπαξε την αλυσίδα μια κρατούμενης από τη Συρία, μπήκε στο πλοίο και ήρθε στην Αθήνα για να εκπαιδευτεί σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η 31χρονη υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, «συνελήφθη» από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της μέσα στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας από τη Συρία, η οποία είχε συλληφθεί καθώς ήταν παράνομα στη χώρα μας. Όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι της έλειπε μια χρυσή αλυσίδα και αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Κατόπιν καταθέσεων, αλλά και του βιντεοληπτικού υλικού, η υπαρχιφύλακας, με αδυναμία στην «καλή ζωή» όπως λένε από το «νησί των ανέμων», εντοπίστηκε να έχει βάλει το χέρι της στην τσάντα της κρατούμενης.

Ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και πήγε στις σχολές της Αστυνομίας όπου βρήκε την 31χρονη να παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκπαίδευσης. Μόνο που όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την τσάντα της βρήκαν και την αλυσίδα της κρατούμενης. Έβαλαν στο πλοίο της γραμμής την υπαρχιφύλακα και ήδη έφτασε στο νησί της Μυκόνου για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Σύρου.

Πηγή: eportal.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνδυνος πυρκαγιών - Κικίλιας: Η Αττική σε “κόκκινο συναγερμό” την Παρασκευή

ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε θα είναι ο επόμενος γενικός γραμματέας

Αντετοκούνμπο: Θέλω να νιώσω το συναίσθημα των Ολυμπιακών Aγώνων με την Εθνική μπάσκετ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)