Κοινωνία

19 Ιουνίου 2024 15:58 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουνίου 2024 17:02

Φωτιά στην Αργολίδα: Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμού (εικόνες)

Στο σημείο επιχειρεί ένα ελικόπτερο ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του Δήμου.

Φωτιά στην Αργολίδα: Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμού (εικόνες)
-

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου, στην περιοχή Δάρδιζα στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης σε ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε. επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις ενώ πριν από λίγο εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προκειμένου να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από την περιοχή της Δάρδιζας Ερμιονίδας. Ειδικότερα το μήνυμα του 112 αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Δάρδιζα απομακρυνθείτε προς Θερμησία και Πετροθάλασσα Ερμιόνης. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

φωτια αργολιδα

«Εφιστούμε την προσοχή όλων γιατί οι πυρκαγιές λαμβάνουν γρήγορα διαστάσεις και γίνονται επικίνδυνες», υπογράμμισε ο κ. Βαθρακογιάννης.

Υπενθυμίζεται, ότι μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αττική εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι στη Λεοφώρο Βάρης-Κορωπίου. 

Όπως επισήμανε στην ενημέρωσή του ο κ. Βαθρακογιάννης «τις τελευταίες ώρες έχουμε διαρκώς νέες ενάρξεις. Σχεδόν κάθε δέκα λεπτά ξεσπάει και μία νέα πυρκαγιά. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα σε πρώτο στάδιο» και προσέθεσε ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα με πολλές ενάρξεις πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της επικράτειας.

Πηγή εικόνων: facebook.com/politisargolidas

Ειδήσεις σήμερα:

Κούγιας: Στην Ελλάδα εγκαθιδρύθηκε χούντα ομοφυλόφιλων

Ιεράπετρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο που κρεμόταν στον γκρεμό (εικόνες)

ΣΥΡΙΖΑ - Γιώργος Τσίπρας: Αιχμές για “απόλυση από τον Κασσελάκη”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)