Αθλητικά

19 Ιουνίου 2024 10:16

Europa League: Οι 4+2 αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Με ποιες ομάδες θα μπει στην κληρωτίδα ο Παναθηναϊκός και πότε θα γίνουν οι αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Europa League: Οι 4+2 αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
-

«Κλείδωσαν» από το πρωί της Τετάρτης (19/6) οι 4+2 υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον Β' προκριματικό γύρο του νέου Europa League, ενόψει της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στο House of European Football, την έδρα της UEFA στη Νιόν.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τον χωρισμό των δύο υπό-γκρουπ των «ισχυρών» κι «ανίσχυρων» (βάσει του UEFA Club Ranking) με τους «πράσινους» να τοποθετούνται στο δεύτερο υπό-γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε τον Άγιαξ, την Τραμπζονσπόρ, τη Ραπίντ Βιέννης, τη Μόλντε και τη Σερκλ Μπριζ και θα έχει ως υποψήφιες αντιπάλους του τις: Μπράγκα, Σέριφ Τίρασπολ ή Ζίρε (όποια προκριθεί απ' το ζευγάρι στον Α' προκριματικό γύρο), Ριέκα, Μπότεφ Πλόβντιβ ή Μάριμπορ (όποια προκριθεί απ' το ζευγάρι στον Α' προκριματικό γύρο).

Οι αγώνες του Β' προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη 33 ετών

Ξάνθη: Φονικό τροχαίο κατά την επιστροφή από αρραβώνα (εικόνες)

Καταγγελία - Αχαΐα: Έβγαλαν ζευγάρι από αυτοκίνητο και βίασαν την γυναίκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)