Κοινωνία

19 Ιουνίου 2024 08:07

Σύζυγος Λύτρα: Το panic button, η πρώην, το απειλητικό μήνυμα και οι μηνύσεις (βίντεο)

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για "περιστατικό" στο σπίτι του ποινικολόγου, το βράδυ της Τρίτης και "επεισόδιο" μεταξύ της νυν και της πρώην συζύγου του, που τελείωσε με αντεγκλήσεις και μηνύσεις.

Σύζυγος Λύτρα: Το panic button, η πρώην, το απειλητικό μήνυμα και οι μηνύσεις (βίντεο)
-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, η σύζυγος που κακοποιήθηκε από τον ποινικολόγο, έχει καταθέσει μήνυση στον ίδιο μετά από απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της.

Όπως είπε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύζυγος του δικηγόρου κατέθεσε μήνυση και στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, καθώς μπήκε στην αυλή του σπιτιού της στον Γέρακα, αλλά και στον συνήγορο υπεράσπισής του κατηγορουμένου για τον ίδιο λόγο και μάλιστα ήταν και η αιτία που η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button που της είχε δοθεί από τις αρχές.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις αυτές προέκυψαν οταν η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος μετέβησαν στο σπίτι που μένει η γυναίκα για να πάρουν πράγματα του Απόστολου Λύτρα, χωρίς προειδοποίηση.

Ειδήσεις σήμερα:

 Εορτολόγιο - 19 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Καιρός: Ηλιοφάνεια, ζέστη και ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο

Μέκκα: Εκατοντάδες οι νεκροί προσκυνητές στο φετινό χατζ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos