Κοινωνία

18 Ιουνίου 2024 08:50 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιουνίου 2024 20:29

Κυψέλη: Επίδοξος κλέφτης μηχανής μαχαίρωσε νεαρούς

Δύο παιδιά που είδαν άνδρα να αποπειράται να κλέψει τη μηχανή του πατέρα του ενός, έπεσαν θύματα του επίδοξου κλέφτη.

Κυψέλη: Επίδοξος κλέφτης μηχανής μαχαίρωσε νεαρούς
-

Δύο νεαροί τραυματίστηκαν από επίδοξο κλέφτη μοτοσικλέτας στην Κυψέλη.

Το περιστατικό έγινε όταν, ο άγνωστος επιχείρησε να κλέψει μοτοσικλέτα, η οποία ανήκει στον πατέρα του ενός από τους δύο νεαρούς.

Ο 18χρονος, γιος του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας, με τον 16χρονο φίλο του, αντιλήφθηκαν την απόπειρα κλοπής, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματίσει τον πρώτο στο χέρι και τον δεύτερο στην κοιλιά.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ ο 16χρονος φίλος του πήγε μόνος του στον Ευαγγελισμό, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Άγνωστος δράστης αποπειράθηκε να αφαιρέσει την υπ’ αριθμ. **** μοτ/τα μάρκας HONDA ιδιοκτησίας υπηκόου Αλβανίας γεν. 1980, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον γιό του ιδιοκτήτη α) υπήκοο Αλβανίας γεν. 2006 και τον φίλο του β)ημεδαπό γεν. 2008 με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο τον α) στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον β) στην κοιλιακή χώρα.

Ο α) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με s/ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο β) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιδία μέσα για την παροχή πρώτων βοηθειών και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: 19χρονος δίνει “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)

NBA: Οι Μπόστον Σέλτικς πρωταθλητές! (εικόνες)

Αχαΐα: Πήγε να ποτίσει και βρήκε νεκρό τον πατέρα του


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)