Κοινωνία

11 Ιουνίου 2024 13:24 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουνίου 2024 17:28

Ηλεία - Δολοφονία 11χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τι έδειξαν για τη δολοφονία της 11χρονης Βσσιλικής τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ηλεία - Δολοφονία 11χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
-

"Φως" στην υπόθεση δολοφονίας της 11χρονης που σκότωσε ο θείος της, έρχεται να "ρίξει" η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος σκότωσε την 11χρονη Βασιλική με το κατσαβίδι, τραυματίζοντάς την στη σπλήνα και στην καρδιά.

Παράλληλα, δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής, όπως αναφέρει το Patrisnews.

Ο 37χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ζήτησε στην 11χρονη να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνο αρνήθηκε. Μόλις το παιδί τον απείλησε πως θα το πει στους γονείς του εκείνος την σκότωσε με ένα κατσαβίδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, στην συνέχεια την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρα τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα. Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης είχε καταδικαστεί κατά το παρελθόν για βιασμό ανήλικης, ωστόσο έκτοτε κυκλοφορούσε ελεύθερος δίνοντας το "παρών" στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές τον μήνα.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον εισαγγελέα, όπου εκεί προσπάθησαν να τον λιντσάρουν συγγενείς της αδικοχαμένης Βασιλικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Υπήρξε νοθεία, άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Κρήτη: Στην ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)