Κόσμος

11 Ιουνίου 2024 17:00

Ισραήλ: Αστυνομικοί διασώζουν ομήρους της Χαμάς (βίντεο)

Καρέ - καρέ η διάσωση ομήρων της Χαμάς, από την ειδική μονάδα της αστυνομίας του Ισραήλ.

Ισραήλ: Αστυνομικοί διασώζουν ομήρους της Χαμάς (βίντεο)
-

Βίντεο με την επιχείρηση ειδικής μοναδας της αστυνομίας του Ισραήλ να διασώζει ομήρους της Χαμάς, έδωσε στην δημοσιότητα το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. 

Στο βίντεο φαίνεται η ειδική μονάδα Yamam, με πλάνα που καταγράφηκαν από κάμερες στις στολές των Ισραηλινών κομάντο το περασμένο Σάββατο αρχικά να περνούν ανάμεσα από δέντρα καθώς πλησιάζουν σε ένα από τα κτήρια όπου κρατούνταν οι όμηροι της Χαμάς Almog Meir Jan, 21 ετών, Andri Kozlov, 27 ετών, και Shlomi Ziv, 41 ετών.

Οι αστυνομικοί ανατινάζουν μια πόρτα για να εισέλθουν στο εσωτερικό του πρώτου σπιτιού. Κραυγές και κρότοι ακούγονται γύρω από το κτίριο, και αφού μπαίνουν στο σπίτι, εντοπίζουν τους ομήρους να κάθονται τρομοκρατημένοι στο πάτωμα ενός δωμάτιου, ενώ συνεχίζουν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Καθώς οι όμηροι Jan και Kozlov λένε τα ονόματά τους και μιλούν στους κομάντο, μια νέα έκρηξη ακούγεται κοντά στον τοίχο, αιφνιδιάζοντάς τους ξανά.

Μετά την επιχείρηση, οι IDF δήλωσαν ότι οι τρεις άνδρες κρατούνταν στο σπίτι της οικογένειας του Aljamal. Ο ίδιος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής διάσωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Υπήρξε νοθεία, άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Ηλεία - 37χρονος: Πρότεινα στην 11χρονη ερωτική συνεύρεση και μετά...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)