Κοινωνία

10 Ιουνίου 2024 22:59

Ιεράπετρα: 13χρονα κορίτσια επιτέθηκαν σε ανήλικες

Σύμφωνα με την μητέρα ενός εκ των θυμάτων, τα κορίτσια της πέμπτης δημοτικού έκαναν βόλτα με παρέα στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας όταν συνάντησαν τρις έφηβες 13 ετών που τους επιτέθηκαν.

Ιεράπετρα: 13χρονα κορίτσια επιτέθηκαν σε ανήλικες
-

Φανερά ανήσυχη και τρομαγμένη από ένα περιστατικό που συνέβη στην κόρη της και την ίδια, μίλησε στο radiolasithi.gr μια 36χρονη μητέρα από την Ιεράπετρα, περιγράφοντας όσα αντιμετώπισε πριν μερικές μέρες στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας.

Όλα συνέβησαν όταν τα κορίτσια της Ε΄ Δημοτικού μαζί με κάποια αγόρια έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία και συνάντησαν τρια μεγαλύτερα κορίτσια 12-13 χρονών τα οποία ξεκίνησαν να παρενοχλούν και να μιλούν πολύ άσχημα στα μικρότερα κορίτσια. Κάποια στιγμή η μια 13χρονη χτύπησε χωρίς καμία αφορμή, με μια αγκωνιά ένα από τα μικρά κορίτσια. Στη συνέχεια όλα τα μεγαλύτερα άρχισαν να κοροϊδεύουν τα μικρότερα.

Τα μικρότερα κορίτσια απομακρύνθηκαν από το σημείο, όμως λίγο αργότερα ξανασυναντήθηκαν με τα μεγαλύτερα και τότε η παρενόχληση συνεχίστηκε και ξανά ένα από τα κορίτσια έριξε με μια τρικλοποδιά μια μικρότερη, έπεσε κάτω και της μιλούσε άσχημα.

Όπως λέει η μητέρα του ενός από τα μικρά κορίτσια όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν πάει η ίδια να πάρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά για να φύγουν και όταν τα είδε να μπαίνουν στο αμάξι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι η παρέα των μικρών κοριτσιών της είπαν όλα αυτά που είχαν συμβεί.

Η μητέρα τότε αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να βρει τα μεγαλύτερα κορίτσια για να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν τις βρήκε τους ζήτησε το λόγο και τα κορίτσια ξεκίνησαν να μιλούν με μεγάλη αγένεια στη μητέρα. Η ίδια όπως λέει δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα κορίτσια της μιλούσαν με τέτοιο επιθετικό τρόπο και ζήτησε να της δώσουν το τηλέφωνο των γονέων τους κάτι που δεν δέχθηκαν να κάνουν τα κορίτσια.

Η μητέρα ανέφερε πως το περιστατικό που της συνέβη τη σόκαρε και δεν περίμενε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ιεράπετρα κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό ώστε οι γονείς των συγκεκριμένων κοριτσιών να προβληματιστούν αλλά και να αναλάβουν περισσότερες δράσεις όλοι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση.

Πηγή: radiolasithi.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές 2024: Πώς ψήφισαν οι πολίτες, οι συσπειρώσεις και οι μετακινήσεις των κομμάτων

Ο Ναβάλνι, η έρευνα για το “χρυσό ξενοδοχείο” στην Ελλάδα και οι “δαιδαλώδεις” συνδέσεις με το “περιβάλλον” του Πούτιν

Πύργος - Δολοφονία 11χρονης: Ομολόγησε ο 37χρονος θείος της


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)