Πολιτική

10 Ιουνίου 2024 12:18

Ευρωκλογές – Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Ο γάμος των ομόφυλων μας “κόστισε” (βίντεο)

Την εκτίμησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αλλά και για τις επιδόσεις Βελόπουλου, μοιράστηκε ο Υπουργός Υγείας με την εκπομπή "Το πρωινό".

Ευρωκλογές – Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Ο γάμος των ομόφυλων μας “κόστισε” (βίντεο)
-

Στην παραδοχή ότι το νομοσχέδιο της ΝΔ για την ισότητα μεταξύ ετερόφυλων και ομόφυλων στον πολιτικό γάμο, έγινε αιτία για την πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές 2024 σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές 2023, προχώρησε την Δευτέρα το πρωί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην καθημερινή επκομπη του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν πήγαμε καλά», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάσης και συνέχισε λέγοντας: «Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ας πούμε ότι “μας κόστισε”. Δώσαμε την εντύπωση –μια εντύπωση η οποία δε ήταν απαραίτητα σωστή, τη δώσαμε όμως– ότι δεν σεβαστήκαμε τις ανησυχίες του κόσμου σε ένα ταυτοτικό ζήτημα. Τώρα πάμε παρακάτω, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να κάνουμε πράξη, την πρόθεσή μας να λάβουμε υπόψη το μήνυμα το οποίο μας απηύθυνε ο κόσμος».

Ο κ. Γεωργιάδης επίσης ερωτηθείς για τον Κυριάκο Βελόπουλο ομολόγησε ότι κατέγραψε μια μεγάλη επιτυχία, ενώ για όσα ακουγονται σχετικά με ανασχηματισμό απάντησε: «Αλίμονο αν εν ενεργεία υπουργός είχε προνομιακή πληροφόρηση περί ανασχηματισμού. Κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα. Μέχρι νεοτέρας, συνεχίζω το έργο μου στο Υπουργείο Υγείας το οποίο είναι βαρύ και δύσκολο και σε λίγο π.χ., έχω έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα. Ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν πρέπει να το υποτιμούμε διαότι μπορεί να θέσει ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο. Αντιθέτως πρέπει να μειώσουμε στο ελάχιστο απαραίτητο τις μετακινήσεις και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών».

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές - Φειδίας Παναγιώτου στον ΑΝΤ1: Αυτό πρέπει να είναι ένας κώδωνας κινδύνου (βίντεο)

Ευρωεκλογές 2024: Η “μάχη” των σταυρών και οι νικητές της κάλπης

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Η ιατροδικαστική εξέταση και τα σενάρια (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)