Κοινωνία

09 Ιουνίου 2024 18:21

Ευρωεκλογές: Συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής συνελήφθη την ημέρα των εκλογών.

Ευρωεκλογές: Συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής
-

Στο Τμήμα οδηγήθηκε κι αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, υποψήφιος ευρωβουλευτής στη Ροδόπη, ο οποίος μοίραζε σταυρωμένα ψηφοδέλτια του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) με το οποίο είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Αυτό συνέβη έξω από το εκλογικό τμήμα της ορεινής Μυρτίσκης σήμερα το μεσημέρι. Άγνωστο παραμένει πόσα σταυρωμένα ψηφοδέλτια είχε προλάβει να δώσει.

Να σημειωθεί καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο με αποκορύφωμα σήμερα, Κυριακή των εκλογών, ο μηχανισμός του DEB με κάθε πιθανό τρόπο προσπαθεί να «οδηγήσει» τους μουσουλμάνους συμπολίτες στις κάλπες για να το στηρίξουν.

Πίεση, σταυρωμένα ψηφοδέλτια, εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάθε εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει μειονότητα στη Ροδόπη, υποψήφιοι που «μετρούν κεφάλια» κι άλλοι τρόποι συνθέτουν την «ατζέντα» του DEB, στην προσπάθεια να περιορίσει την ελεύθερη βούληση των μουσουλμάνων που ενδεχομένως να θέλουν να εκφραστούν ψηφίζοντας κάποιο άλλο κόμμα, το οποίο μάλιστα να έχει πιθανότητες να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Πηγή: xronos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Τα σενάρια για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Φωτιά σε χωματερή στη Νεμέα

Ευρωεκλογές: Δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε προβλήματα και απομακρύνθηκε (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos