Κοινωνία

09 Ιουνίου 2024 17:35

Ισθμός - Βυτιοφόρο: Αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατεδάφιση της γέφυρας

Η διαδικασία κατεδάφισης αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ποιες οι αλλαγές στην κυκλοφορία επι της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Ισθμός - Βυτιοφόρο: Αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατεδάφιση της γέφυρας
-

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό στο 75,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου κάτω από την οποία το βράδυ της Παρασκευής (7/6) ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα με αποτέλεσμα οδηγοί και Πυροσβέστες να ζήσουν μια κόλαση φωτιάς για περισσότερες από δύο ώρες.

Η διαδικασία κατεδάφισης αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα. Από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, τα συνεργεία θα απομακρύνουν τα μπάζα, θα καθαρίσουν και θα στρώσουν το οδόστρωμα, ώστε από την Πέμπτη να δοθεί το συγκεκριμένο τμήμα στην κυκλοφορία, όπως ανακοίνωσε και η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία για την κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής, υπήρξε άρση της αμφιδρόμησης στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 75ο χλμ. έως τη χιλιομετρική θέση 76,2. Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει η εκτοπή στο καθοδικό ρεύμα μέσω του κόμβου Λουτρακίου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπάρχει απαγαόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον κόμβο του Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 05:00 ώρα το πρωί της Δευτέρας.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: 99χρονος ψήφισε και καλεί τους νέους σε συμμετοχή

Ευρωεκλογές: Παραλίες ψηφίζουν Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς (εικόνες)

Διόδια Ελευσίνας: Κλειστή έξοδος στην Εθνική Οδό για 5 ημέρες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos