Κοινωνία

09 Ιουνίου 2024 08:33

Ενδοοικογενειακή βία: Ηλικιωμένος, χτύπησε τη σύζυγό του με μαγκούρα στο κεφάλι

Πώς συνέβη το περιστατικό και τι είπαν οι γείτονες για το ζευγάρι ηλικιωμένων.

Ενδοοικογενειακή βία: Ηλικιωμένος, χτύπησε τη σύζυγό του με μαγκούρα στο κεφάλι
-

Δυο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν στα Τρίκαλα τα προηγούμενα 24ωρα.

Στην πρώτη περίπτωση γιαγιά κατήγγειλε ότι ο 80χρονος σύζυγός της τη χτύπησε με τη μαγκούρα στο κεφάλι, με γείτονες μάλιστα στο χωριό που συνέβη να αναφέρουν στο trikalavoice.gr ότι οι τσακωμοί τους είναι συχνοί. Ο 80χρονος συνελήφθη, πέρασε Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Στη δεύτερη περίπτωση 52χρονος Τρικαλινός φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό, η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, ο 52χρονος συνελήφθη, τα όπλα κατασχέθηκαν και παραπέμπεται αρμοδίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας που πρόσφατα συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει κληθεί να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά τους τελευταίους μήνες, επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε καταγγελία και χειρίζονται τις υποθέσεις με ιδιαίτερη διακριτικότητα φέρνοντας τους κατηγορούμενους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Ευρωεκλογές 2024 στον ΑΝΤ1: Ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος

Πειραιάς: Αυτοκίνητο “βούτηξε” στο λιμάνι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos