Αθλητικά

08 Ιουνίου 2024 22:46

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: “Χρυσός” ο Τεντόγλου στη Ρώμη

Ο Έλληνας πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου είναι και πάλι στην 1η θέση. Το κορυφαίο άλμα στον αγώνα που αποτελεί και νέο προσωπικό του ρεκόρ!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: “Χρυσός” ο Τεντόγλου στη Ρώμη
-

Πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος αναδείχθηκε για τρίτη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη.

Ο εκπληκτικός Μίτλος Τεντόγλου πέτυχε ρεκόρ αγώνων, αλλά και την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, με δύο άλματα στα 8.65 μ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου πέτυχε διαδοχικά τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο, με άλματα στα 8.42 μ. στα 8.45 μ., στα 8.49 μ. και δύο άλματα στα 8.65 μ.

 Αυτό, ήταν το τρίτο χρυσό σε Ευρωπαϊκό για τον Τεντόγλου και 11ο του σε επίπεδο Ανδρών.

Ο "μίδας" του στίβου σημείωσε και νέο ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το 8,60μ. που είχε μέχρι σήμερα, ενώ άγγιξε και το Πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα, ο οποίος το κρατά ακόμη με 8.66μ.

Μίλτος Τεντόγλου

Μητσοτάκης: Ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης!Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Κασσελάκης: Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή - Πρωταθλητής-πρότυπο

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, το τρίτο συνεχόμενο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στ. Κασελλάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Δασικές πυρκαγιές από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Σύζυγος και αδερφός, έδειραν μάνα και ανήλικο παιδί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)