Κοινωνία

06 Ιουνίου 2024 17:01

Αττική: Συλλήψεις για ληστεία και παράνομη κατοχή όπλου (εικόνες)

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σε περιοχές της Αθήνας, για ληστεία και παράνομη κατοχή όπλου. Τι ανφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της

Αττική: Συλλήψεις για ληστεία και παράνομη κατοχή όπλου (εικόνες)
-

Πέντε συλλήψεις από την Άμεση Δράση και την Ο.Π.Κ.Ε. για ληστεία κατά συναυτουργία και κατοχή πιστολιού. Κατασχέθηκε πιστόλι με 7 φυσίγγια

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

"1. Συνελήφθη στην περιοχή της Καλλιθέας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 37χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 37χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας με -7- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις - Αττική

2. Επιπλέον, βραδινές ώρες της 4-6-2024 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε. -4- νεαροί, ηλικίας από 19 έως 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 53χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν.

Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηφαίστειο - Ινδονησία: Νέες εκρήξεις στο Ίμπου (εικόνες)

Ελασσόνα: “Κατέβηκε” από το χωριό για να πληρώσει τους απατεώνες

Γαστρεντερίτιδα – Μαγνησία: Μολυσμένο με σαλμονέλα το νερό πηγής

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)