Πολιτική

06 Ιουνίου 2024 11:53

“Το Πρωινό” - Μητσοτάκης: Οι “κρυφές” προβλέψεις για τις Ευρωεκλογές και το “απαγορευμένο” βίντεο στο TikTok

Αποκαλυπτικός και χαλαρός ο Πρωθυπουργός μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, δίνοντας απαντήσεις, μεταξύ άλλων, για το Euro 2024, τα social media και τις διακοπές.

“Το Πρωινό” - Μητσοτάκης: Οι “κρυφές” προβλέψεις για τις Ευρωεκλογές και το “απαγορευμένο” βίντεο στο TikTok
-

Στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πρωθυπουργός μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη για την εκπομπή «Το Πρωινό», μιλώντας σε πιο χαλαρό κλίμα και δίνοντας απαντήσεις για τον αθλητισμό, τις διακοπές και τα social media, αλλά και τις προβλέψεις του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Στο ερώτημα αν αισθάνεται πιο άνετα στις πολιτικές εκπομπές ή στις εκπομπές lifestyle που πηγαίνει ως καλεσμένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι αισθάνεται εξίσου άνετα σε όλες, αλλά «αν με ρωτάτε τι βλέπω, εγώ βλέπω αθλητικά».

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε μεταξύ άλλων ότι έχει γούρια, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιά είναι αυτά.

Σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές και το πόσους ευρωβουλευτές θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «ο αριθμός των βουλευτών θα εξαρτηθεί από το πόσα μικρά κόμματα θα εκλέξουν ευρωβουλευτή. Ο στόχος μας πάντως είναι να πιάσουμε και γιατί όχι να ξεπεράσουμε το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε δε και μια οικογενειακή προεκλογική παράδοση, λέγοντας «κάνω πάντα πρόβλεψη για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά μόνο με την οικογένεια μου. Μαζευόμαστε το Σάββατο το μεσημέρι και γράφουμε τις προβλέψεις μας. Κανείς δεν την μαθαίνει, αλλά συνήθως εγώ είμαι αυτός που πέφτει μέσα».

Συνεχίζοντας, μετά απο τις επιτυχημένες προβλέψεις του για τις πρόσφατες ελληνικές επιτυχίες στον αθλητισμό, ο Πρωθυπουργός είπε ότι θα κάνει πρόβλεψη και για το Euro 2024, αλλά «όταν ξεκινήσει και αφού δω τους πρώτους αγώνες».

Ως προς το πότε θα ξεκουραστεί, απάντησε «Ελπίζω να καταφέρω να ξεκουραστώ το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος», λέγοντας ακόμη ότι «για λόγους ευνόητους δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές το καλοκαίρι», αλλά και ότι τις ημέρες που θα ξεκουραστεί θα βρίσκεται «μεταξύ Τήνου και Κρήτης».

Ακόμη, ρωτήθηκε ποιο άθλημα θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν πολιτικός, με αφορμή την επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ και την συνομιλία του με τον Εμμανουήλ Καραλή και απάντησε «σίγουρα όχι το άλμα επί κοντώ, γιατί αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο ειναι», τονίζοντας «πιστεύω στον αθλητισμό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια αναπλασης στο ΟΑΚΑ, το ίδιο και σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε ολη την χωρα. Τα νεα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός θα τους δώσει πολλές χαρές στην ζωή τους. Καλά τα ακίνητα και τα social media, αλλά...».

Σχετικά με τα βίντεο του στο TikTok και τα σχόλια πολλών ότι εκεί βλέπουν έναν «άλλον Μητσοτάκη», ο Πρωθυπουργός απάντησε «ο ίδιος είμαι», ενώ στο ερώτημα εάν υπάρχει υλικό που δεν του έχουν επιτρέψει οι συνεργάτες του να αναρτήσει στο TikTok απάντησε καταφατικά.

Αποκάλυψε δε ότι «έχω ένα βίντεο για τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις μας, που όμως θα παίξει μετά τις εκλογές».


Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες - Βαρεμένος: Ο Κασσελάκης φοβάται επιστροφή του Τσίπρα και ανασύνθεση του χώρου

Τάσος Μπιρσίμ: “Έφυγε” από τη ζωή ο σκηνοθέτης

Πανελλαδικές: Τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)