Παράξενα

04 Ιουνίου 2024 21:59

ΗΠΑ: Γυναίκα παραλίγο να ταφεί ζωντανή

Πώς βεβαιώθηκε ο θάνατος της γυναίκας η οποία ήταν ακόμα ζωντανή. Πότε διαπιστώθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

ΗΠΑ: Γυναίκα παραλίγο να ταφεί ζωντανή
-

Έρευνα σε γηροκομείο που βεβαίωσε το θάνατο μια ηλικιωμένης, η οποία ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε στο γραφείο κηδειών ήταν ακόμα ζωντανή, διενεργούν οι Αρχές της Νεμπράσκα των ΗΠΑ.

Πρόκειται για την 74χρονη Κονστάνζ Γκλάντζ για την οποία γιατρός του γηροκομείου βεβαιωσε ότι επέρχεται ο θάνατός της.

«Ένας γιατρός την είχε δει τις τελευταίες επτά ημέρες ο οποίος ήταν πρόθυμος να υπογράψει πιστοποιητικό θανάτου», εξήγησε ο επικεφαλής αναπληρωτής του σερίφη στην κομητεία Λάνκαστερ της Νεμπράσκα, Μπεν Χουσίν προσθέτοντας ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις βεβαιώνεται ότι «αναμένεται θάνατος ασθενούς».

Πράγματι, νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, την Δευτέρα (5/6) το προσωπικό του γηροκομείου The Mulberry στο Waverly είχε ανακοινώσει τον θάνατο της Κονστάνζ, είπε ο επικεφαλής αναπληρωτής.

Το σώμα της ηλικιωμένης, εστάλη στο γραφείο κηδειών στο Λίνκολν, όπου οι εργαζόμενοι το τοποθέτησαν σε ένα τραπέζι για να ξεκινήσει η διαδικασία για την ταφή.

Από γραφείο τελετών καλεσαν τις αρμόδιες αρχές, και αμέσως έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική και το προσωπικό διάσωσης του Λίνκολν όπου βρήκαν την Κονστάνς να αναπνέει αδύναμα.

Η γυναίκα όπως είπε ο αναπληρωτής του σερίφη «μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και είναι ακόμα ζωντανή», σύμφωνα με το CNNi.

Η οικογένειά της ενημερώθηκε για το τι συνέβη, είπε ο Χουσίν, ανακοινώνοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

«Σε αυτό το σημείο, δεν μπορέσαμε να βρούμε εγκληματική πρόθεση από το γηροκομείο, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», είπε. «Είμαι βέβαιος ότι το γηροκομείο και όλοι οι άλλοι θα ρίξουν μια ματιά στο τι έχει συμβεί και είμαι σίγουρος ότι θα εξετάσουν αν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την εκλογική διαδικασία (εικόνες)

Ζελένσκι: Για αγορά καζίνο στα Κατεχόμενα κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα

ΑΑΔΕ: Η ΔΟΥ Χαλκίδας επαναλειτουργεί με οργανωτικές αλλαγές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos