Αθλητικά

03 Ιουνίου 2024 11:45

Γιακουμάκης - Κρουζ Αζούλ: Στο Μεξικό συνεχίζει την καριέρα του ο Έλληνας φορ

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της μεξικανικής ομάδας με τον Έλληνα φορ.

Γιακουμάκης - Κρουζ Αζούλ: Στο Μεξικό συνεχίζει την καριέρα του ο Έλληνας φορ
-

Στο πρωτάθλημα του Μεξικού με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης! Η λαοφιλής ομάδα της πόλης του Μεξικού είχε πρώτο στη λίστα τον Ντιβάν Ζαπάτα, αλλά τελικά η Τορίνο απέρριψε την πρόταση της. Ο 33χρονος Κολομβιανός φορ είχε πρόταση για ν' αφήσει την Ιταλία και την Τορίνο, για να παίξει στο Μεξικό, αλλά η «γκρανάτα» την απέρριψε, έχοντας συμβόλαιο με τον Ζαπάτα έως το καλοκαίρι του 2026.

Ετσι η Κρουζ Αζούλ στράφηκε στη λύση του Ελληνα φορ, με τον οποίο συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1), με ετήσιες αποδοχές κοντά στα πέντε (μαζί με τα μπόνους) εκατ. ευρώ, και κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του. Ο σύλλογος από το Μεξικό προσέγγισε την ομάδα του MLS, η οποία απέρριψε την πρώτη πρόταση έξι εκατ. ευρώ και επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στα δέκα εκατ. για να κλείσει τον Ελληνα διεθνή φορ.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβιά μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας

Κακοποίηση μωρού στο Ηράκλειο: Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)