Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 09:04

Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβολισμοί σε καφετέρια με έναν τραυματία

Πώς συνέβη το περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας και πώς ξεκίνησαν όλα. Στο νοσοκομείο βρίσκεται το θύμα της επίθεσης. Ποια η κατάσταση της υγείας του.

Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβολισμοί σε καφετέρια με έναν τραυματία
-

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 02 προς Δευτέρα 03.06 σε καφετέρια με ναργιλέδες στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από άγριο καυγά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν ένας 37χρονος πολίτης Συρίας, προσέγγισε με το αυτοκίνητό του την καφετέρια.

Ακολούθησε ένταση με θαμώνες του μαγαζιού και εκείνοι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, του επιτέθηκαν εκσφενδονίζοντας εναντίον του καρέκλες και τραπέζια.

Ο 37χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ οι αστυνομικοί οι οποίοι προσήλθαν στο σημείο της επίθεσης εντόπισαν και συνέλλεξαν κάλυκες και τουλάχιστον μία βολίδα από πυροβόλο όπλο, και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

όπλο - καραμπίνα

Το άτομο που κατήγγειλε το περιστατικό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τραυματίστηκε όταν, από τα αντικείμενα τα οποία πετούσαν οι θαμώνες, ενώ εκείνος βρισκόταν στο όχημά του, έσπασε το τζάμι του οχήματος.

«Φως» στα αίτια πίσω από το περιστατικό αναμένεται να ρίξει η κατάθεση που θα δώσει ο 37χρονος.

 Ειδήσεις σήμερα:

ΑΠΘ: Επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: Νιώθω μούδιασμα, αλλά όχι μένος για τους δολοφόνους του (βίντεο)

Γάζα: Πολυεπίπεδες συνομιλίες και πιέσεις για κατάπαυση του πυρός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)