Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 08:10

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: Νιώθω μούδιασμα, αλλά όχι μένος για τους δολοφόνους του (βίντεο)

Η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραβαϊβάζ μίλησε στον ΑΝΤ1 για την επικείμενη δίκη για τη δολοφονία του.

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: Νιώθω μούδιασμα, αλλά όχι μένος για τους δολοφόνους του (βίντεο)
-

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η χήρα του μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι δύο κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 26 Ιουνίου και η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου δηλώνει ότι για τους ηθικούς αυτουργούς ότι, «θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί».

 Επανέλαβε ότι, οι λόγοι της δολοφονίας του Καραϊβάζ είναι «δεδομένοι: Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

«Ο Γιώργος ήταν άφοβος. Ο Γιώργος παραμένει γραμμένος ως εργατικό ατύχημα», είπε και χαρακτήρισε «οξύμωρο» ότι, ενώ η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, «λέμε» ότι ήταν εργατικό ατύχημα.

«Δεν φοβόταν επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια», είπε και ξεκαθάρισε ότι, η δική της αλήθεια είναι μία: «η έλλειψη του Γιώργου».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει για το γεγονός ότι, θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, εξήγησε ότι, «δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

Και κατέληξε: «δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία».


 Ειδήσεις σήμερα:

ΑΠΘ: Επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης

Καιρός: “μίνι καύσωνας” και αφρικανική σκόνη την Δευτέρα

Γάζα: Πολυεπίπεδες συνομιλίες και πιέσεις για κατάπαυση του πυρός


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)