Κοινωνία

01 Ιουνίου 2024 20:00

Πάτρα: Γυμνιστής αναστάτωσε την πλαζ του Προαστίου

Ποιες οι αντιδράσεις των υπόλοιπων λουομένων της συγκεκριμένης παραλίας. Σε ποιες ενέργειες κατά του άνδρα προχώρησε, μετά την άφιξή της, η Αστυνομία.

Πάτρα: Γυμνιστής αναστάτωσε την πλαζ του Προαστίου
-

( εικόνα αρχείου )

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην δημόσια πλαζ της περιοχής «Προάστιο» στην Πάτρα [σ.σ. η συγκεκριμένη πλαζ δεν αποτελεί νομικά καθορισμένο σημείο ελεύθερου γυμνισμού], όταν οι λουόμενοι είδαν έναν γυμνιστή περίπου 40 ετών, να κυκλοφορεί χωρίς κανένα ρουχισμό στην παραλία.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα των Πατρών tempo24.gr , oι πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία, στελέχη της οποίας κατέφθασαν εσπευσμένα, πραγματοποίησαν συστάσεις εις βάρος του για προσβολή της δημοσίας αιδούς και τον διέταξαν να τους ακολουθήσει έξω από το χώρο της πλαζ.

Το επεισόδιο πάντως δεν φαίνεται να έληξε εκεί, καθώς στη συνέχεια σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ο άνδρας αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρωτιά της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η 4η θέση κι η αδιευκρίνιστη ψήφος

Λιόσια - Καμένο πτώμα: “Μεταθανάτιες οι κακώσεις στη σορό”, βλέπει η ιατροδικαστική

Άρης – ΠΑΟΚ: Διακοπή του αγώνα Κ15 λόγω... γονέων (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)