Αθλητικά

30 Μαΐου 2024 00:56

Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός σήκωσε το ευρωπαϊκό - “Φλέγεται” ο Πειραιάς (βίντεο)

Ξέφρενο το κλίμα στον Πειραιά ο οποίος «πήρε φωτιά» από φίλους των «ερυθρόλευκων» που έχουν ήδη κάνει τη νύχτα μέρα για το επίτευγμα της ομάδας τους.

Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός σήκωσε το ευρωπαϊκό - “Φλέγεται” ο Πειραιάς (βίντεο)
-

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τη Φιορεντίνα στην παράταση του τελικού του Europa Conference League κι έστειλε τον κόσμο του στον... έβδομο ουρανό.

Η «μαγική» κεφαλιά του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό, έπειτα από τη σέντρα του Έσε χάρισε στον Ολυμπιακό τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του και πρώτο ελληνικής ομάδας στην Ιστορία των διοργανώσεων της UEFA.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Σε έναν τελικό για πολύ γερά νεύρα, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στην παράταση και να κάνουν δικό τους το Europa Conference League, καθώς ο Κάρμο έκανε μία απίθανη επέμβαση στο 120' σε κοντινό πλασέ του Ικονέ.

Με το που σφύριξε ο Πορτογάλος διαιτητής την λήξη του τελικού χιλιάδες φίλοι των ερυθρόλευκων που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί σε τρεις περιοχές του Πειραιά ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς με την νύχτα να γίνεται ημέρα.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της «χρυσής» ιστορίας του και με τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 1-0 κατέκτησε το Conference League.

«Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ» φώναζαν οι 20.000 οπαδοί της ομάδας του λιμανιού στις εξέδρες του γηπέδου αλλά και εκατομμύρια φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» σε όλο τον κόσμο.



Ειδήσεις σήμερα:

Σλοβακία - Φίτσο: Η ανάρρωση του θα είναι “υπερβολικά μακρά”

Εμίρης Κατάρ προς Μητσοτάκη: Σε οικονομία και επενδύσεις η πρώτη ενίσχυση των διμερών σχέσεων 

Απειλές για βόμβες σε σχολεία της Αττικής: Αυτό είναι το απειλητικό e-mail που στάλθηκε (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)